Studiebesök på Seniorcenter

Brf Magnolian hade fått en inbjudan från Täby Kommuns Seniorcenter att göra ett studiebesök för att på plats få ta del av deras verksamhet.

Den 21 november besökte 17 av våra medlemmar Seniorcenter på Lyktgränd. Vi blev väl mottagna och under en kopp kaffe med kakor fick vi en fin och omfattande presentation av Seniorcenters verksamhet.

Efter presentationen gjorde vi en rundvandring i centret och pratade med några v de seniorer som var där och besökte centret. Lokalerna är väl anpassade för oss äldre även avseende de med behov av rollator eller rullstol. Personalen är mycket professionell och tar väl hand om alla som kommer oavsett vilken form av behov man kan ha.

Så här presenterar sig Seniorcenter på sin hemsida

https://www.taby.se/verksamhetswebbar/omsorg-och-stod---vht-web/seniorc…

"Seniorcenter är till för alla seniorer som vill träffas, ta en fika och göra saker tillsammans. Här finns ett varierat utbud av aktiviteter, till exempel datorhjälp, intressegrupper, föreläsningar, evenemang och anpassade rörelsestunder, Vi har öppet på vardagar mellan kl 10.00 och 16.00. Det är kostnadsfritt, du kan komma och gå när du vill och inget medlemskap krävs. Du är alltid välkommen in till kaffehörnan för en pratstund när du vill.

Kaffe, te och kaka kostar 10 kr."